Incarcare harta...

€ 135,000  Gradina Icoanei, apartament exclusivist, lux, 3 camere, 110 mp, etaj 1

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Bucuresti, zona Universitate, Reper: Parcul Gradina Icoanei
 • Actualizat la: 31 Mai 2018
 • ID: 210106823
 • 721
 • Numar Camere:
  3
 • Suprafata utila:
  94 m2
 • Numar balcoane:
  1
 • Etaj:
  1/8

Descriere oferta

Intr-un Bucuresti al carui farmec de odinioara pare sa se fi pierdut, acest apartament te face sa retraiesti stralucirea acelor vremuri.

Acest imobil de exceptie, situat in imediata vecinatate a parcului Gradina Icoanei, a fost construit la initiativa unui vistiernic al regelui Carol al II-lea pentru functionarii de rang inalt ai aparatului de stat. Apartamentul compus din 3 camere spatioase, baie, bucatarie si dependinte, plus o boxa la subsol, este situat la etajul 1 al imobilului cu 8 etaje si totalizeaza o suprafata de 110 mp.

Proprietarul acestui apartament a ales sa efectueze lucrari de reconditionare totala, avand grija sa nu-i stirbeasca personalitatea, pastrandu-i astfel incarcatura energetica pozitiva. In amenajarea acestui apartament au fost folosite material de cea mai inalta calitate, cum ar fi: usa de intrare speciala cu sistem Mottura, terrazzo pe holuri, ardezie flexibila translucida cu retroluminiscenta, corpuri de iluminat din bronz masiv, sistemul electric cupru, panou nou sistem Shneider, 3 sisteme de aer conditionat, 2 camere cu prize TV centralizate – cu montaj TV pe perete, sistem intrerupatoare pe sticla, wireless / touch, plinta din MDF, iluminat pe led, baia din travertin, sanitarele Vitra si Gala, baterii din bronz cu ceramica pictata, ferestre cu tamplarie Salamander triplustratificat, toaleta cu functie de bideu, mobilier Italian din lemn, robineti Italia, candelabru.

Avand in vedere pozitionarea la etajul 1 cu vedere pe fata si tinand cont de functionalitatea mixta a imobilului, apartamentul poate sa fie folosit la fel de bine ca locuinta exclusivista, cat si ca birou cu imagine premium.

Vecinii sunt de o inalta tinuta, iar vecinatatile unice – aproape de unitati de cultura si de invatamant, medicale, comerciale si de recreere, zona fiind impanzita de restaurante si de cafenele selecte. Nu cred ca se poate imagina o locatie cu mai multe facilitati, indiferent de meleagurile pe care te-ai afla.

Daca sunteti in cautarea unei oferte unice, va invit cu incredere sa ne contactati in vederea programarii unei vizionari.

Comision 0% pentru comparator!

ID: 210106823

Locatie

Localitate: Bucuresti
Zona: Universitate
Reper: Parcul Gradina Icoanei

Detalii oferta

Numar Camere: 3
Suprafata utila: 94 mp
Numar Balcoane: 1
semidecomandat
Confort: 1
Etaj: 1/8
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 1940

Alte caracteristici

Acces: Fata
Acces: Metrou
Alte spatii utile: Boxa
Apropiere: Parc
Balcoane: Nu este inchis
Bucatarie: Inchisa
Contorizare: Apometre
Destinatie: Locuinta/Birou
Electrocasnice: Fara
Ferestre: Lemn
Incalzire: Centrala Imobil
Interfon: Da
Izolatii termice: Fara
Lift: Da
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Faianta
Podele: Parchet
Stadiu Finisare: Finisat
Stare apartament: LUX
Stare Imobil: Buna
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Metal
Utilitati Apartament: Curent
Vedere: Fata

Schite

Detalii

Parcul Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, Ambasada Ungariei, Casa Caragiale, Casa Universitarilor, Teatrul Notara, Ambasada Marii Britanii, Biserica Anglicana, Intercontinental, Teatrul TNB, Piata Ghe.Cantacuzino

Oferte similare

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]