Cariere ta in imobiliare

21imobiliare este prima companie din Romania care se adreseaza agentului imobiliar interesat sa opereze in mod independent. 21imobiliare ofera servicii complexe de consultanta si management orientate catre agentii imobiliari interesati de performanta in domeniul imobiliar. Ne dorim o echipa puternica la nivel national si o baza de date complexa, actualizata, care sa acopere toate segmentele de piata. Impreuna cream cea mai mare retea imobiliara din tara, gata sa ofere clientilor interesati orice tip de proprietate. Implementam cea mai buna metoda de a face “imobiliare”. Daca esti in cautarea unui loc de munca sau vrei sa iti deschizi propria afacere in domeniul imobiliar, ai ajuns unde trebuie. Ne intereseaza ca agentii 21imobiliare sa devina agenti de top, cu castiguri mult peste media celorlati agenti.

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!

Este o cariera in domeniul imobiliar potrivita pentru tine? Esti in prezent  un agent  imobiliar și te gândesti sa schimbi compania? Te intrebi dacă ai ceea ce este necesar pentru a lucra în industria imobiliara? Telefoneaza la 21imobiliare astăzi pentru a afla mai multe și a vedea dacă o cariera in domeniul imobiliar este potrivita pentru tine!

La 21imobiliare, obiectivul nostru este sa te asistam pentru a-ti asigura decizia cea mai informata despre inceperea  unei  cariere in imobiliare. Iti vom oferi informații despre industrie, cu privire la cerințele de carieră, și iti vom prezenta unele perspective despre ce inseamna sa lucrezi ca parte a familiei 21imobiliare.

Este important pentru noi iei decizia corectă și pentru a te ajuta in acest proces, iti recomandăm să ne apelezi  sau sa ne trimiti un e-mail astăzi! Pentru un interviu confidențial, completeaza  formularul de mai jos și directorul nostru de recrutare te va contacta.

 

Trimite CV-ul tau

* limita de upload de 1MB pe fisier
 


Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]