Incarcare harta...

€ 109,000  Ocazie! Vila 9 camere, 330 mp, teren 1308 mp, Padurea Snagov/Ciolpani

Ciolpani, zona Ciolpani, Reper: Manastirea Tiganesti
 • Actualizat la: 21 Iulie 2018
 • ID: 210106785
 • 330
 • Numar Camere:
  9
 • Suprafata utila:
  316 m2
 • Suprafata teren:
  1308 m2
 • Numar dormitoare:
  5
 • Numar bai:
  4
 • Numar balcoane:
  1

Descriere oferta

Vila individuala de vanzare in zona Ciolpani, in apropiere de Padurea Snagov si de Manastirea Tiganesti, dispusa pe subsol, parter, etaj si mansarda.

Vila este compartimentata astfel: la parter avem - living room, dinning room, bucatarie, baie si 2 terase; la etaj regasim - 3 dormitoare, 2 bai si un dressing room; la mansarda avem un apartament cu 2 camere (living room, dormitor, bucatarie, baie) in care se poate locui separat de restul familiei. Suprafata totala a vilei este de 330 mp, cea utila fiind de 317 mp.

Construita in anul 2010, vila are o structura solida din beton si este nefinisata, ceea ce confera viitorului proprietar libertatea de a-si alege finisajele dorite. Vila este izolata in exterior, fiind deosebit de calduroasa (iarna, fara incalzire, se pastreaza o temperatura interioara de 8 grade), are toate utilitatile aduse in interior, aflandu-se astfel intr-un stadiu mai avansat de finalizare.

Terenul de 1308 mp are o deschidere la strada de 18 ml. Imobilul are amprenta  de 158 mp si curtea individuala - teren in proprietate libera - de 1150 mp. 

Avand in vederea locatia (extrem de linistita si cu aer curat, retrasa de la DN1, dar cu acces imediat), precum si marimea si calitatea constructiei, aceasta proprietate este foarte pretabila atat pentru o locuinta multifamiliala, cat si pentru un asezamant pentru persoane varstnice sau pentru o institutie de invatamant pentru copii.

Nu foarte departe se afla Manastirea Tiganesti, un loc spiritual deosebit. De asemenea, avem in vecinatate lacul si padurea Snagov si Scrovistea, locurile cu cel mai curat aer din vecinatatea Bucurestiului. In privinta distantei fata de Bucuresti, aceasta fiind de numai 20 km pana la intrare in nordul capitalei, putem spune ca drumul pana acasa se transforma intr-o calatorie placuta.

Va invit cu incredere sa vizitati aceasta proprietate deosebita, aflata in acest moment la un pret special. Pentru eventuale vizionari, va rog sa ma contactati la 0731848878.

ID 210106785

Locatie

Localitate: Ciolpani
Zona: Ciolpani
Reper: Manastirea Tiganesti

Detalii oferta

Numar Camere: 9
Suprafata utila: 316 mp
Suprafata Teren: 1308 mp
Numar Dormitoare: 5
Numar Bai: 4
Numar Balcoane: 1
Front: 18 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 18 ml
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 2010
Locuri Parcare: 6/curte si pe strada

Alte caracteristici

Acces: Auto
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Inchisa
Curte: Gradina
Destinatie: Locuinta
Dotari: Scara interioara
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: BCA
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Faianta
Plansee: Beton
Podele: Parchet
Stadiu Finisare: Gri
Stare Imobil: Nou
Strazi: Asfaltate
Structura: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent

Detalii

Snagov - Izvorani, Comitetul Olimpic, Manastirea Tiganesti, Aria Naturala Protejata Padurea Snagov, Manastirea Snagov, Palatul Snagov, Palatul Scrovistea
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]