Despre 21imobiliare - Agentie Imobiliara Bucuresti

 

21imobiliare- este un brand detinut de SC Success Active Business SRL- persoana juridica cu capital 100%  romanesc ce activeaza cu succes pe piata din Romania din anul 2012, s-a nascut  in urma unei experiente de peste 20 de ani in domeniul serviciilor  imobiliare, din pasiune pentru imobiliare si din dorinta de a ridica standardele de lucru in acest domeniu.

ECHIPA 21imobiliare- prin partenerii sai reuneste competente, la nivel de excelenta din domeniile: IT, Call-Center, Creatie /Marketing On-line, Consultanta Juridica, Consultanta Financiar-Contabila alcatuind un sistem functional si un real suport in a oferi solutii viabile, realiste si rapide pentru clientii sai.

 

CE FACEM SI CUM LUCRAM?

Venim in intampinarea  clientilor nostri: Persoane fizice, Persoane juridice sau Investitori din Romania si din strainatate prin livrarea de servicii profesionale si  soluţii imobiliare personalizate, in domeniul vanzarii/ inchirierii/ cumpararii de imobile din categoria PREMIUM, in Centrul si Nordul Bucurestiului.

Suntem ghidati de etica in practica profesionala si de prioritatea serviciilor de calitate.

Avem permanent preocuparea sa utilizam cele mai performante tehnologii si softuri CRM care adaptate domeniului imobiliar sa ne permita nu numai actualizarea si buna gestionare a documentelor/ informatiilor despre proprietati, cat si o colaborare/coordonare facila cu colegii din breasla, care impartasesc aceleasi valori cu ale noastre.

 

VALORILE COMPANIEI

·         Expertiza- garantie in protejarea intereselor clientilor nostri

·         Onestitate si Etica profesionala-in relatii si in promovare

·         Calitate- atat a serviciilor cat si a proprietatilor

·         Profesionalism –plus-valoare in fiecare proiect in care ne implicam

·         Respect- fata de clienti, parteneri, colaboratori

·         Inovatie –rapiditate in gasirea solutiilor imobiliare

·         Entuziasm – unul din atributele excelentei

 

MISIUNEA COMPANIEI

     Misiunea noastra are legatura cu dumneavoastra, clientii nostri, carora va multumim pentru alegere si incredere, pentru prietenia dumneavoastra si bucuria impartasita cu noi la fiecare tranzactie. Asa ne-am indragostit de aceasta meserie!

     Lucram cu pasiune si dedicare, folosind metode transparente si inovatoare pentru a va asigura un confort deosebit, succesul si o buna securitate a tranzactiilor imobiliare.

     Ne dorim sa ridicam standardele existente in domeniul imobiliar prin servicii profesioniste si plus-valoare.

     Va invitam sa ne cunoasteti, sa ne recunoasteti ca reprezentant unic al intereselor dumneavoastra!

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]