Termeni si conditii

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul SUCCESS ACTIVE BUSINESS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este desfasurarea tranzactiilor imobiliare.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea desfasurarii tranzactiilor imobiliare prin agentia noastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii actelor necesare in vederea vizionarii si, implicit, a tranzactionarii (inchiriere, vanzare - cumparare, etc.)  imobiliare prin intermediul agentiei noastre.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai angajatilor societatii ( agenti) care sunt direct implicati in tranzactia imobliara, fara de care aceasta nu se poate desfasura.

Doriti sa primiti informatii despre ofertele Success Active Business?        - DA - NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, societatii noastre pe adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 47- 49, bl.P16 - P16a, sc. 1, et. 1, ap.3, sector 2, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]